Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,73 g |
Tuky | 37,49 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 29,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme dobře očištěná játra, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Pak přidáme vývar, česnek, bylinky a koření. Uděláme jíšku z másla a hladké mouky, přidáme do polévky a rozmixujeme do hladka. Celý proces trvá pár minut, játra jsou rychle hotová a nakonec krátce provaříme s jíškou.
Krok 2: Podle chuti můžeme přidat i trochu smetany.
Zveřejněno 14. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXP5
Moje poznámka
Játrový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXP5
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 6 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 6 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 7 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 9 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cibule,
játra kuřecí,
pepř,
česnek,
vegeta,
petrželka,
libeček,
vývar
Komentáře (1)