Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,73 g |
| Tuky | 37,49 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 376 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 29,51 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme dobře očištěná játra, osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Pak přidáme vývar, česnek, bylinky a koření. Uděláme jíšku z másla a hladké mouky, přidáme do polévky a rozmixujeme do hladka. Celý proces trvá pár minut, játra jsou rychle hotová a nakonec krátce provaříme s jíškou.
Krok 2: Podle chuti můžeme přidat i trochu smetany.
Zveřejněno 14. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXP5
Moje poznámka
Játrový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXP5
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 10 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 11 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 1 hodinou
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 2 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 2 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 2 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 2 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 2 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 2 hodinami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 3 hodinami
Dýňový koláč
DitaB před 3 hodinami
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cibule,
játra kuřecí,
pepř,
česnek,
vegeta,
petrželka,
libeček,
vývar
Komentáře (1)