Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 519 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,54 g |
Tuky | 36,23 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátek s překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bgnk
Moje poznámka
Karbanátek s překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bgnk
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 7 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 52 minutami
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 3 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak se delaj karbanatky,
karbanátek,
jak se dělají karbanátky,
priprava karbanatku,
karbanátky v trojobalu,
karbanátky s tvaruzky,
smažený karbanátek,
nejlepší karbanátky,
jak se dělají karbenátky,
karbanátky s překvapením,
jak se delaj karbenatky,
smaženy karbenátek,
jak se delaj karbanatki,
karbanátky s tvaružkama,
karbenátky s tvarůžky,
karbanátky se syrečky,
recept karbanátek,
smradlave recepty,
karbenátek,
hovězí karbanátky
Suroviny:
maso mleté mix,
sůl,
majoránka,
česnek,
vejce,
pepř,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
rohlík,
sýr tvarůžky kulaté
Komentáře (17)
ten původní recept se po osmažení zadělalo to nějak kečupem,jakoby na omáčku,a v tom ještě dusilo-což mi moc nechutná-je to jak vařené,tak jsem improvizovala,a teď našla skoro stejný recept.
Všem vřele doporučuji.....
Teď vážně. Manžel je tvými "smradlavými" recepty naprosto nadšen a já je jdu vařit. Dám pak vědět, jak to dopadlo.