Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 927 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,20 g |
Tuky | 98,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,65 g |
Sacharidy | 21,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra prošpikujeme a opečeme na másle, podlijeme a dusíme asi 20 minut pod pokličkou. Poté je vyjmeme a naporcujeme.
Krok 2: Z výpeku, hladké mouky a smetany uděláme krémovitou omáčku.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.
Brambory očistíme, uvaříme a umícháme kaši.
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDnZ
Moje poznámka
Ruská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zDnZ
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 1 hodinou
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 16 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 17 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 18 hodinami
Tématické fráze:
zahuštění vepřových jater omáčka videorecept,
zahusteni jater
Suroviny:
játra vepřová,
špek,
smetana,
máslo,
mouka,
brambory,
mléko
Komentáře (2)