Suroviny
Porce: 18 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 046 kJ / 5 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,06 g |
Tuky | 215,87 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 679,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme ovoce, které budeme používat, čerstvé očistíme, kompotované scedíme a necháme okapat. Zapneme troubu na 180 °C a vyložíme plech papírem na pečení.
Krok 2: Na těsto smícháme sypké ingredience a promícháme, přidáme smíchané tekuté a vše promícháme. Vlijeme do pekáčku, uhladíme, poklademe různým ovocem a dáme do předehřáté trouby. Pečeme 5-7 minut, snížíme teplotu na 170 °C a dopečeme cca 20 minut (podle trouby - hlídáme) dorůžova. Vyndáme na mřížku a necháme vychladnout.
Krok 3: Do uzavíratelné hlubší misky dáme všechny ingredience na krém, protřepeme a po minutě natřeme na povrch vychladlé buchty, poprášíme kakaem a necháme chvilku v chladu. Nakrájíme na řezy nebo kostky a podáváme.
Zveřejněno 10. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GBWK
Moje poznámka
Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GBWK
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 19 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 29 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
kypřící prášek,
mléko,
olej,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
rum,
pudink vanilkový,
broskve
Komentáře (3)