Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 970 kJ / 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,15 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 100,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce s cukrem vyšlehat. Přidat mouku a sníh. Pečeme na 220°C. Necháme vychladnout. Studenou naplníme krémem a stočíme.
Krok 2: Krém ze salka: salko dáme vařit na 2 hodiny do papiňáku. Studené otevřeme a vyšleháme s máslem.
Zveřejněno 3. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
Moje poznámka
Roláda( motá se za studena)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kREX
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 22 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 20 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 38 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 49 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 1 hodinou
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
piškotová roláda točená za studena,
studena kuchyně (rolády),
jak smotat roládu,
moučníky za studena,
roláda motaná za studena,
salko v papiňáku,
piskotova rolada za studena,
masové rolády za studena,
masové rolády po studenu,
recepty za studena,
rolada salko,
studena masova rolada,
vaření salka v papináku,
piškotova roláda motaná za studena,
roláda ze salka,
buchta za studena,
točená roláda,
salko papiňák,
masové roládky studená kuchyně,
tatra karamel
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice
Komentáře (21)