Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 44,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté broskve vypeckujeme a dáme do mixovací nádobky.
Krok 2: Přidáme ostatní suroviny (kromě želatiny) a rozmixujeme.
Krok 3: Pak přidáme želatinu připravenou podle návodu na obalu. Vlijeme do skleniček a dáme do chladu alespoň na 2 hodiny.
Krok 4: Před podáváním ozdobíme.
Zveřejněno 29. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P0z1
Moje poznámka
Broskvová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P0z1
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 35 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 43 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Suroviny:
broskve,
smetana kysaná,
šťáva pomerančová,
cukr,
želatina,
šlehačka,
broskve
Komentáře (1)