Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 44,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté broskve vypeckujeme a dáme do mixovací nádobky.
Krok 2: Přidáme ostatní suroviny (kromě želatiny) a rozmixujeme.
Krok 3: Pak přidáme želatinu připravenou podle návodu na obalu. Vlijeme do skleniček a dáme do chladu alespoň na 2 hodiny.
Krok 4: Před podáváním ozdobíme.
Zveřejněno 29. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P0z1
Moje poznámka
Broskvová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P0z1
Nejnovější recepty
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 5 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami carbonara
Přidáno před 5 hodinami
Falešná dršťková polévka z růžovek
Přidáno před 5 hodinami
Polévka s cuketovými květy
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohový dezert
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
bettyter před 9 minutami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 2 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 3 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 5 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 6 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
MartinaDvorakova před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
vladfi před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Klarinet před 7 hodinami
Makovník se švestkami a drobenkou
dexulka před 7 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Olivia1991 před 7 hodinami
Suroviny:
broskve,
smetana kysaná,
šťáva pomerančová,
cukr,
želatina,
šlehačka,
broskve
Komentáře (1)