Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 211 kJ / 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,01 g |
| Tuky | 40,12 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 614 mg |
| Sodík | 1,94 g |
| Sůl | 4,87 g |
| Sacharidy | 31,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča dáme polovicu na kúsky (asi 3 cm) nakrájaného zeleru. Osolíme a okoreníme.
Krok 2: Posypeme polovicou nastrúhaného syra.
Krok 3: Rozložíme druhú polovicu zeleru, osolíme, okoreníme a opäť posypeme zvyškom syra.
Krok 4: V mlieku rozšľaháme vajcia a zalejeme.
Krok 5: Posypeme sekanou vňaťou a semienkami.
Krok 6: Zakryté pečieme pomaly asi 40 minút, potom odkryjeme a dopečieme. Zeler nemá byť úplne mäkký, ale má zostať jemne chrumkavý.
Zveřejněno 2. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný řapíkatý celer
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xmvg
Moje poznámka
Zapékaný řapíkatý celer
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xmvg
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 4 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 4 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčka z trouby
Sahula před 1 hodinou
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 1 hodinou
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 1 hodinou
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 1 hodinou
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 3 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 3 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 5 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 5 hodinami
Suroviny:
celer řapíkatý,
sýr tvrdý,
vejce,
mléko,
strouhanka,
nať celerová,
semínka lněná,
pepř,
sůl
Komentáře (5)