Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 858 kJ / 1 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,45 g |
| Tuky | 10,62 g |
| Vláknina | 24,82 g |
| Cholesterol | 8 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 370,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny dáme do pekárny (nejprve tekuté, pak sypké, kvásek a droždí až nahoru na mouku) a použijeme program Základní, velikost bochníku 1000 g, kůrka nejtmavší.
Krok 2: Pokud je třeba, před třetím kynutím z těsta vytáhneme háky a těsto ve formě urovnáme rukou namočenou ve vodě, bude kynout rovnoměrněji.
Krok 3: Po upečení chleba vyklopíme z formy, vytáhneme z něj háky (pokud se již nestalo dříve) a chléb necháme dobře vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 7. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vxK
Moje poznámka
Grahamový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vxK
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 3 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 4 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 8 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 37 minutami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
Suroviny:
voda,
podmáslí,
mouka grahamová,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
kmín celý,
sůl,
droždí čerstvé,
kvas žitný
Komentáře (2)