Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 401 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,93 g |
Tuky | 28,76 g |
Vláknina | 2,86 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 14,44 g |
Postup přípravy
buď přepuštěné nebo se lžičkou oleje a maso opečeme z obou stran. Poté přidáme nasekaný česnek a necháme zpěnit. Krok 2: Přidáme majonézu domácí nebo Hellmans, sójovou omáčku (Tamari nebo jinou dobrou) a promícháme, podle potřeby přilijeme lžíci vody. Maso v pánvi posypeme nasekanou natí a pomocí lžíce přelijeme vzniklým sosem. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší nebo jinak upraveným bramborem a salátem dle vlastního výběru.
Zveřejněno 26. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky na másle a majonéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVR7
Moje poznámka
Kuřecí plátky na másle a majonéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zVR7
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 13 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 13 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houby na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 7 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 7 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 8 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 10 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 11 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 12 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 12 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 13 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 14 hodinami
Suroviny:
řízky kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
máslo,
česnek,
majonéza,
omáčka sojová,
petrželka
Komentáře (9)
Jen bych se přimlouvala za podrobnější postupu. Já tomu rozumím,ale začátečníci by možná mohli tápat,jestli opečené maso vyndat a pak dát do pánve zpěnit česnek. A také jak dlouhou dobu maso dělat