Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 863 kJ / 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,21 g |
| Tuky | 29,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 4,24 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krevety dáme do mísy se studenou vodou a pár minut necháme rozmrazit.
Krok 2: Krevety mírně osolíme, opepříme a na másle jemně orestujeme (asi 2-3 minuty) spolu se snítky tymiánu. Pokapeme citronem a podáváme.
Zveřejněno 6. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krevety na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljAJ
Moje poznámka
Krevety na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ljAJ
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Suroviny:
krevety,
tymián čerstvý,
máslo,
sůl,
pepř citronový,
šťáva citronová
Komentáře (1)