Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
Děti milují sladké jídlo a my jim ho můžeme dopřát třeba v podobě těchto knedlíčků. Z tvarohového těsta s krupičkou připravíme malé knedlíčky, které po uvaření servírujeme v lahodné omáčce z čerstvých jahod. A ty nám mohou děti pomoct posbírat.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 586 kJ / 1 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,95 g |
| Tuky | 30,36 g |
| Vláknina | 9,96 g |
| Cholesterol | 91 mg |
| Sodík | 507 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 214,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERO8l
Moje poznámka
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERO8l
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 9 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 4 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 4 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 4 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 4 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 5 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 7 hodinami
Suroviny:
tvaroh ve vaničce,
krupice dětská,
sůl,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
máslo,
jahody,
cukr krupice,
škrob kukuřičný,
voda,
šťáva citronová,
meduňka
Komentáře (12)
omáčku jsem udělala půl na půl mražené a čerstvé jahody, mražené jsem rozmixovala a čerstvé nakrájela na kostičky
Yarushka: Děkuji.