

Kuřecí prsní řízky bez kůže na žampionech s bambusovými výhonky
Suroviny 2 porce
- 350 g drůbežího masa
- 4 větší žampiony
- 1/2 skleničky sterilovaných bambusových výhonků
- 1 polévková lžíce Rama Linie
- 3 polévkové lžíce zakysané smetany
- grilovací koření
- pár kapek Chilli omáčky
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Ze žampionů vylomíme nožičky (použijeme jindy a jinak) a hlavičky opláchneme a nakrájíme na plátky. Nejlépe, když použijeme dvě pánve. Na každou dáme polovinu tuku.
Na jedné pánvi podusíme procezené bambusové výhonky a žampiony.
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, prosolíme a prosypeme grilovacím kořením.
Zprudka zarestujeme na druhé pánvi a zakápneme chilli omáčkou.
Obsah první pánve pak přendáme k masu, prohřejeme a přidáme zakysanou smetanu. Dochutíme solí a pepřem.
Poznámka od kuchařky
My máme nejraději s rýží, ale stejně tak dobře se hodí i brambory nebo dokonce i špagety.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí prsní řízky bez kůže na žampionech s bambusovými výhonky
-
clupmi - výborné papání, také dělám a opravdu nám chutná