Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 259 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,00 g |
Tuky | 17,00 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 170,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vločky, vodu a soľ rozmixujeme. Je dôležité mať rovnaký objem oboch surovín, preto ich odmeriavame v tom istom hrnčeku.
Krok 2: Panvicu rozohrejeme na ohni a malou naberačkou dávame na ňu cesto, ktoré ihneď spodnou stranou naberačky rozotrieme na celú panvicu na hrúbku ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Pečieme z oboch strán na suchej panvici. Placka sa neprichytí ani na panvici, ktorá nemá teflónovú úpravu. Krok 3: Hotové placky potierame a plníme podľa svojej chuti ako tortilly.
Zveřejněno 12. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Moje poznámka
Placky z ovesných vloček jako tortilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/828o3
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 2 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 1 hodinou
Dort z palačinek
Martina5672 před 1 hodinou
Řezy raffaelo
Martina5672 před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Lenuus před 1 hodinou
Jablkový perník
collins před 3 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 6 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 8 hodinami
Suroviny:
vločky ovesné,
voda,
sůl
Komentáře (16)
Dovolím si len jednu poznámočku, k spotrebe plynu. Vločková kaša je výborná, o tom niet pochýb, ale so sebou si ju na výlet nezoberiem, ani nič do nej nezabalím.
Maruska, rozmixovanim dosiahnem rovnaky efekt, z vlociek sa stane muka a zaroven, kedze sa mixuju zaroven s vodou, aj cesto. Trva to minimum casu.