Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 661 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,68 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 11,89 g |
Sůl | 27,55 g |
Sacharidy | 52,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
Moje poznámka
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 14 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 18 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 21 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno 21. 7. 2025 04:40:03
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
MaruK. před 1 hodinou
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 9 hodinami
Bábovka s termixem
anyge před 10 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 10 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 11 hodinami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 11 hodinami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 12 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 12 hodinami
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 13 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vepřovou roládu,
vepřová roláda video,
vepřová kýta na houbách pecena,
jak péct vepřovou roládu,
pečená roláda,
vepřová roláda,
zkouknito.cz,
pečená vepřová kýta na houbách,
nejlepší vepřová roláda,
veprová roláda recept,
vepřové na houbách,
bavorská roláda,
vepřová kyta pecena na houbách,
vepřová roláda s houbami,
zkouknito,
zkouknito,
střevní blána,
vepřová roládadoba pečení,
vepřová roládadoba pečení,
jak dlouho se pece rolada
Suroviny:
kýta vepřová,
klobása,
vejce,
solamyl,
cibule,
mrkev,
houby lesní,
koření vepřová pečeně,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
blána tuková vepřová
Komentáře (34)
Recept pěknej
Otto, opět hezký recept a obrázky...
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí.
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasné
tuhle nepočítaje
Diafragma, plochá svalovo-šlachová blána odděluje dutinu hrudní od dutiny břišní a pracuje jako hlavní dýchací sval, vykonává 60–80 % práce při nádechu.
Má kupolovitý tvar a její svalová vlákna se sbíhají do šlašitého středu. Odstupují, neboli upínají se na spodních žebrech, dolní části hrudní kosti a prvních třech bederních obratlích
já taky fotit neumím..no a