Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 278 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,10 g |
Tuky | 4,48 g |
Vláknina | 6,05 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,72 g |
Sacharidy | 45,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Moje poznámka
Smetanová pórková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgAo
Nejnovější recepty
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 3 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 11 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule na žampionech
Fitulka před 7 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 39 minutami
Žampiónová polévka
Janysekm před 1 hodinou
Jednoduché langoše
PetrZappa před 2 hodinami
Květákové placičky
TondaJ před 3 hodinami
Bílkový chlebíček
stefi.f47 před 4 hodinami
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 10 hodinami
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 13 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 14 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka recept,
pórková polévka,
smetanova polevka,
porkova polivka,
krémová pórková polévka,
výborná pórková polévka,
porkova polevka kremova,
smetanové polévky,
porkova kremova polevka,
recept na porkovou polévku,
pórková polévka krémová se sýrem,
recept porkova polevka,
smetanová kuřecí polévka,
smetana do polevky,
porkova polevka top recepty,
top recepty porkova polevka,
recept na porkovou polivku,
polévka porková,
krémová pórková polévka recept,
porkova
Suroviny:
pórek,
brambory,
bujón zeleninový,
sýr tavený,
smetana na vaření,
sůl
Komentáře (27)
Každopádně někde v komentářích jsem si přečetla, že někdo do ní snad dává tavený sýr a čím více, tím lépe? Probůh lidi, vzpamatujte se. V jednoduchosti je síla a ne si zkazit vynikající relativně i zdravou polévku tím, že tam narvete krabici sýrového odpadu, kterým tavený sýr bez pochyb je. Akorát se po něm kyne, nic víc.