Uzené maso po horňansku
Tato lahodná specialita kombinuje šťavnaté uzené s bramborovým základem a jemnými tóny zelí. Jednoduché, ale přitom vydatné jídlo, si získá každého milovníka české a moravské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 970 kJ / 2 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,47 g |
Tuky | 126,69 g |
Vláknina | 47,55 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 10,45 g |
Sůl | 25,20 g |
Sacharidy | 208,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené maso po horňansku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY5xg
Moje poznámka
Uzené maso po horňansku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY5xg
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 15 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 15 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 19 minutami
Václavkový guláš
Sahula před 22 minutami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 23 minutami
Guláš z václavek
Sahula před 25 minutami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 32 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 46 minutami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 1 hodinou
Klasické palačinky
Vendeliin před 2 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 5 hodinami
Suroviny:
krkovice uzená,
zelí kysané,
brambory,
cibule,
sádlo,
smetana kysaná,
kmín celý,
sůl
Komentáře (4)