Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolkový salát jako hlavní jídlo

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 442 kJ /
823 kcal
Bílkoviny34,17 g
Tuky60,02 g
Vláknina16,61 g
Cholesterol 836 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy28,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mražené fazolky propláchneme na cedníku, vložíme do vařící osolené vody a povaříme cca 2 minuty. Slijeme, propláchneme studenou vodou a okapané dáme do mísy. Krok 2: Klobásu nakrájíme na tenká kolečka, opečeme na pánvi a přidáme k fazolkám. Krok 3: Přidáme nadrobno nakrájená vejce, brambory, papriku a tatarskou omáčku. Osolíme a opepříme podle chuti, zlehka promícháme a dáme vychladit. Krok 4: Salát podáváme samotný s tmavým pečivem nebo jako přílohu k pečenému a grilovanému masu nebo rybám.

TIP: Fazolky v naší kuchyni

Zveřejněno 14. 4. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkový salát jako hlavní jídlo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOPvW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolkový salát jako hlavní jídlo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOPvW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazolky mražené, klobása pikantní, vejce, brambory, paprika čerstvá červená, tatarská omáčka, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu