Mrkváčky s jablečnými povidly
Chcete vložit dětem do ruky něco o malinko zdravějšího, ale přesto sladkého a chutného? Zkuste zdravější variantu křehkých taštiček - mrkváčky. Mrkev přidá vláčnost a barvu. Špalda benefity zdravějšího mlsání.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Mrkváčky s jablečnými povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR26J
Moje poznámka
					
				
Mrkváčky s jablečnými povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR26J
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 10 minutami
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 51 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 57 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 2 hodinami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 7 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
						Suroviny:
						
							máslo, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							mouka celozrnná, 
						
						
							mouka špaldová hrubá, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							sůl, 
						
						
							povidla švestková
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (3)