Ďobáčky se žampiony a koláčkem se zeleninou
Ďobáčky jsou rostlinné nudličky s vysokým obsahem živin a jsou ideální 100% rostlinnou náhradou masa. Jsou pikantní chuťovkou vhodnou do studené i teplé kuchyně. Můžete je podávat třeba s listovými koláčky.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 314 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,41 g |
Tuky | 23,23 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 8,95 g |
Postup přípravy
Pečeme asi 20 minut.
Zveřejněno 29. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďobáčky se žampiony a koláčkem se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlW2
Moje poznámka
Ďobáčky se žampiony a koláčkem se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlW2
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 10 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 10 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 10 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 16 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 1 hodinou
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 6 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 7 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 8 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 9 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 10 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 10 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 10 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 10 hodinami
Suroviny:
ďobáčky,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
těsto listové,
cibule,
olej,
cuketa,
paprika,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
sýr nastrouhaný,
máslo
Komentáře (1)