Hovězí na hrubozrnné hořčici
Hovězí maso z kližky, pokud je dobře připravené, je lahůdka. Správně vychutit a využít k tomu hrubozrnnou hořčici, pivo a chilli omáčku je pak odvážná kombinace, kterou uvítají milovníci pikantních jídel. Vyzkoušejte, budete příjemně překvapeni.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 995 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,91 g |
Tuky | 97,64 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 47,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRV5
Moje poznámka
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRV5
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 3 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 3 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 3 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 4 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
špek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
houby čerstvé,
pivo černé,
vývar hovězí,
hořčice hrubozrnná,
omáčka chilli sladká,
hrášek mražený,
kmín mletý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (10)