Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Proč jen zapečené brambory, když si je můžete vytunit na vyšší level! V době čerstvých bylinek máte plno možností. Medvědí česnek je ideální volba pro jarní sezónu. Upečte brambůrky jak od nejlepšího kuchaře, pochvala strávníků vás nemine!
Suroviny pro 4 porce
Množství do menší remosky o průměru mísy 22 cm
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 849 kJ / 1 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,97 g |
Tuky | 54,20 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 186 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 171,58 g |
Postup přípravy
Pokud by sýr na povrchu začal více tmavnout, povrch překryjeme kolečkem alobalu. Krok 6: Takto zapečené brambory se hodí jako příloha k pečenému masu a nebo se můžou podávat se zeleninovým salátem jako hlavní chod.
Zveřejněno 25. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQo9
Moje poznámka
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQo9
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Suroviny:
brambory,
sýr tvrdý,
smetana ke šlehání,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl
Komentáře (3)