Pivní bůček na způsob rillettes
Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém nebo pomalém hrnci. Nepoužívejte ale tmavé pivo - je sladké, ani Plzeň - je hořká.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 122 kJ / 5 048 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,38 g |
| Tuky | 485,48 g |
| Vláknina | 10,24 g |
| Cholesterol | 593 mg |
| Sodík | 5,30 g |
| Sůl | 12,80 g |
| Sacharidy | 29,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní bůček na způsob rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrQ7l
Moje poznámka
Pivní bůček na způsob rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrQ7l
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
pivo světlé,
sádlo,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (4)