Bažant podle pana nadlesního
Název bažant podle pana nadlesního v sobě skrývá opravdovou lahodu plnou skvělého masa a zeleniny. Bažantí stehna obalená v plátcích slaniny a podlitá kvalitním červeným vínem propečeme na lůžku ze zeleniny, hub a koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant podle pana nadlesního
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxV80
Moje poznámka
Bažant podle pana nadlesního
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxV80
Nejnovější recepty
Podzimní boršč
Přidáno před 7 minutami
Zapečená ovesná kaše s jablkem a pistáciemi
Přidáno před 4 hodinami
Býčí žláza s rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Uzené maso s fazolkami a brynzovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Balkánský lilek
Přidáno před 18 hodinami
Plněné cuketové květy se špagetami à la carbonara
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka s banány
Kajkajak před 38 minutami
Nadýchaný perník
EllynkaJ2 před 1 hodinou
Italský bramborový salát teplý nebo studený
TondaJ před 1 hodinou
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Majkaa před 2 hodinami
Kakaovo-kávové müsli bez lepku a mléka
TerezaVe před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
bettyter před 13 hodinami
Comtessa de noir - luxusní bábovka
Pavlusa1 před 15 hodinami
Mrkvové sušenky
Zuzana.V. před 17 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Tynaja před 19 hodinami
Báječný jablečný koláč
Noumik před 19 hodinami
Suroviny:
bažant,
cibule,
slanina anglická,
špek,
víno červené,
česnek,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
kmín celý,
mrkev,
hrášek,
houby lesní
Komentáře (1)