Hruškový obrácený koláč
Obrácený koláč je klasický francouzský podzimní dezert. Připravuje se tak, že na karamelovou vrstvu poklademe kousky ovoce a to nakonec přelijeme těstem. Koláč je voňavý, šťavnatý a vypadá pěkně na pohled
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ2nO
Moje poznámka
Hruškový obrácený koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ2nO
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 34 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 1 hodinou
Domácí libečková sůl
Přidáno před 4 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 22 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 35 minutami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 1 hodinou
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 2 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 4 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 6 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 8 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
vejce,
olej,
cukr třtinový,
pudink vanilkový,
hruška,
máslo,
cukr krupice
Komentáře (1)