Játra na slanině se špenátovými haluškami
Kuřecí játra jsou velmi lahodná a bohatá na živiny. Kromě klasické přípravy na cibulce skvěle chutnají i se slaninou a trochou zeleniny. Jako přílohu zvolíme zelené špenátové halušky.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na slanině se špenátovými haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R680O
Moje poznámka
Játra na slanině se špenátovými haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R680O
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza z rohlíků
zonoro před 6 minutami
Afrika řezy
hliboka před 23 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 1 hodinou
Koka sušenky
habis před 2 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
špenát čerstvý,
sůl,
olej,
játra drůbeží,
slanina,
pepř mletý,
cibule,
vývar drůbeží,
koření bylinkové,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
hrášek,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (1)