Žitná pizza
Italská pizza je oblíbená po celém světě. V tomto receptu pro přípravu použijeme žitnou mouku a droždí nahradíme práškem do pečiva. Příprava tak bude rychlejší, protože nemusíme čekat na vykynutí. Ušetřený čas využijeme při přípravě domácí rajčatové omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAWR
Moje poznámka
Žitná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAWR
Nejnovější recepty
Hruškový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Matjesy z cukety
Barča před 2 hodinami
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu
Stefi.f před 2 hodinami
Zapečené kuřecí s kari
Valis před 3 hodinami
Bramboračka s čerstvými houbami
LucieKrou před 4 hodinami
Šopský salát
Kajkajak před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Dannulka před 5 hodinami
Letní cuketový salát s lososem
misula29 před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Misicka77 před 5 hodinami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Haninkakan před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 8 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek,
koření oregáno,
sůl,
mouka žitná,
voda,
olej olivový,
sůl,
kypřící prášek,
sýr mozzarella,
šunka,
koření italské,
rajče,
rukola
Komentáře (1)