Bramboráčky s prejtem
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a voňavé jídlo, které si zamilujete.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Moje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 15 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 21 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Flíčky se zelím a uzeným bůčkem
Carlosss40 před 1 hodinou
Vepřová kýta po uhersku
Vosats před 1 hodinou
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 10 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 12 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 12 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 12 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 14 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 15 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
prejt,
prejt,
zelí kysané,
zelí sterilované červené,
paprika čerstvá červená,
paprika kozí roh,
okurky sterilované,
petrželka
Komentáře (1)