Bramboráčky s prejtem
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a voňavé jídlo, které si zamilujete.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Moje poznámka
Bramboráčky s prejtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY9ym
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 16 minutami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 3 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 1 hodinou
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 4 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 9 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 17 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 17 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 19 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 20 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 21 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
majoránka sušená,
česnek,
sádlo,
prejt,
prejt,
zelí kysané,
zelí sterilované červené,
paprika čerstvá červená,
paprika kozí roh,
okurky sterilované,
petrželka
Komentáře (1)