Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ragú

Jemně pikantní hovězí ragú s výraznou chutí paprik a rajčat je skvělým způsobem, jak zužitkovat vařené hovězí maso z polévky. Stačí mu jen pár minut na plotně a máte chutný oběd – ať už na všední den, nebo na neděli.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Žlutou cibuli, papriky a rajčata nakrájíme na proužky. Krok 2: Na oleji orestujeme prvně cibuli a po 3 minutách přidáme nakrájené papriky, feferonku podle chuti a podlijeme vývarem. Krok 3: Osolíme, opepříme a dusíme zhruba15 minut. Krok 4: Ke konci přidáme rajčata a společně ještě krátce povaříme. Zelenina musí zůstat lehce křupavá. Krok 5: Vařené maso natrháme nebo nakrájíme na malé slabé plátky a přidáme k zelenině. Přimícháme nakrájenou červenou cibuli. Krok 6: Vše prohřejeme a dle potřeby ještě dochutíme. Krok 7: Jako přílohu můžeme použít brambory rýži, chleba nebo bramboráčky.

TIP: Jak udělat nejlepší bramborák

Zveřejněno 3. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW5q5

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW5q5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, cibule, cibule červená, rajče, olej, vývar masový, sůl, pepř mletý, feferonka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu