Treska po ďábelsku
Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být také rybí maso, které je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tresky má jemnou chuť a okořenit jej lze téměř jakýmkoliv způsobem. Milovníci pikantnějších pokrmů ocení tento recept na tresku po ďábelsku, zabalenou v anglické slanině.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska po ďábelsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY53g
Moje poznámka
Treska po ďábelsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY53g
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková povidla
MAMA9903 před 4 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 5 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 6 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 6 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 7 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 8 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 9 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 9 hodinami
Suroviny:
treska,
slanina anglická,
víno červené,
mouka hladká,
omáčka worcesterová,
kečup ostrý,
citron,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená pálivá,
olej,
máslo,
petrželka
Komentáře (1)