Grilovací marináda s polotmavým pivem
Grilování patří k létu stejně jako bazén či zmrzlina. V tomto receptu najdete inspiraci na marinádu, do které naložíme vepřové plátky. Do směsi z piva, cibule, koření a dochucujicích omáček naložíme maso alespoň na dva dny před grilováním.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYD0l
Moje poznámka
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYD0l
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 8 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 8 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 4 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 5 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 5 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 5 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 6 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 6 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 8 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 8 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 9 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pivo polotmavé,
koření česnekové kotlety,
paprika sušená sladká,
rajče sušené
Komentáře (1)