Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Nadýchanou roládu Harlekýn s lehounkým pařížským krémem a šlehačkou si zamilujete od prvního sousta. Krém je sice potřeba připravit v předstihu, ale věřte, že čekání se v tomto případě vyplatí. Roláda je vláčná a lahodná a okouzlí i náročné jedlíky.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6g3
Moje poznámka
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ6g3
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 8 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 10 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 11 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 11 hodinami
Suroviny:
smetana ke šlehání,
čokoláda hořká,
žloutek,
vejce,
bílek,
cukr krupice,
cukr,
mouka hladká,
kakao,
smetana ke šlehání,
zdobení
Komentáře (2)