Filé z aljašské tresky na zelenině
Tresku nejprve krátce opečeme a poté dusíme pod pokličkou s mrkví, paprikou, rajčaty, česnekem a máslem. Výsledkem je šťavnaté jídlo plné chuti, ideální pro lehký oběd nebo večeři. Podáváme nejlépe s vařenými brambory nebo čerstvým pečivem.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé z aljašské tresky na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6zK8
Moje poznámka
Filé z aljašské tresky na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6zK8
Nejnovější recepty
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 26 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno 4. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 27 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 28 minutami
Buchty na páře
Merylas před 28 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 28 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 29 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 29 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 58 minutami
Suroviny:
filet z tresky,
cibulka jarní,
česnek,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
rajče,
omáčka sojová,
máslo,
voda,
olej,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (1)