Polévka z hlívy
Jemná chuť hlívy ústřičné vynikne v polévce, která je lehká, sytá a zároveň plná vitamínů. Tento recept vás zahřeje v chladných dnech a potěší každého milovníka hub.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z hlívy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYXV6
Moje poznámka
Polévka z hlívy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYXV6
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 23 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno 6. 9. 2025 21:50:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček
DvorMar před 27 minutami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
Frana74 před 8 hodinami
Znojemský vepřový závitek
Sahula před 9 hodinami
Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Křidélka v česnekovém těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Sahula před 9 hodinami
Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha
Meruzalka před 9 hodinami
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 10 hodinami
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 10 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
mouka hladká,
majoránka
Komentáře (1)