Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Křehké plátky patizonu obalené v jemném trojobalu z kukuřičné strouhanky a dozlatova upečené v horkovzdušné fritéze představují lehkou a moderní alternativu klasického smažení. Tato zdravější pochoutka vás určitě nezklame.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRB1v
Moje poznámka
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRB1v
Nejnovější recepty
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 32 minutami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 2 hodinami
Dušené vepřové nudličky a plátky mrkve
Přidáno před 2 hodinami
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 2 hodinami
Penne se zeleninou a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka
Iliis před 47 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Cedrych před 2 hodinami
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 3 hodinami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 4 hodinami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 4 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 4 hodinami
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 4 hodinami
Suroviny:
patizon,
mouka hladká,
lupínky kukuřičné,
mléko,
vejce,
solamyl,
olej,
koření na grilovanou zeleninu,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)