Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Treska je lahodné a křehké maso, které využijete k přípravě chutných a snadných filet v medovo-hořčičné omáčce. Smetanovou omáčku stačí dochutit čerstvým koprem a podávat s opečenými bramborami a zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRXQX
Moje poznámka
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRXQX
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 5 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 13 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 6 minutami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 8 minutami
Vánočka II
Sojkal před 54 minutami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 1 hodinou
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 2 hodinami
Uherská pěna
Daami před 3 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 5 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 5 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 5 hodinami
Suroviny:
filet z tresky,
koření adžika,
olej,
sůl,
olej,
smetana ke šlehání,
hořčice dijonská,
med,
omáčka worcesterová,
kopr čerstvý,
máslo
Komentáře (1)