Vepřové kostky po domažlicku
Vepřové maso s hráškem, okurkami a vejcem je typickým pokrmem z Domažlicka a právě podle této oblasti získal tento recept svůj název. Jedná se o tradiční jídlo, které se často připravuje při rodinných a slavnostních příležitostech.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky po domažlicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68K7V
Moje poznámka
Vepřové kostky po domažlicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68K7V
Nejnovější recepty
Bábovka z pomazánkového másla s ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Hrachová kaše bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Čočka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Cibulačka s červeným vínem
Přidáno před 6 hodinami
Rýžové nudle s krevetami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kostky po domažlicku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína
Frantiti před 18 minutami
Česnekové krevety
Bohunka123 před 29 minutami
Smažené nudle (podle Vietnamce)
EvaEvaEva před 1 hodinou
Růžičková kapusta se sýrem
DitaB před 1 hodinou
Klášterské řezy
Petronilka před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
e.markova před 2 hodinami
Jablkový koláč s tvarohem
trvanlivost před 2 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
pribrska před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 3 hodinami
Pepanovy plněné řízky
Merylas před 4 hodinami
Suroviny:
kotleta,
cibule,
paprika sušená sladká,
vejce,
okurky sterilované,
hrášek sterilovaný,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
voda,
olej
Komentáře (1)