Suroviny
Porce: .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 481 kJ / 593 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,18 g |
| Tuky | 45,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 609 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bnwo
Moje poznámka
Masové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bnwo
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 3 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 17 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 7 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 14 minutami
Slepice na paprice
vladhn před 33 minutami
Medovníkové koule
milhausz1984 před 42 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 42 minutami
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 49 minutami
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 55 minutami
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 55 minutami
Chutné vafle
GitaV před 1 hodinou
Sedlácké fondue
vitula1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
masové noky do polévky,
masový nok,
masové nočky,
masové nočky do polévky,
masove noky se špenátem,
nok masový,
masové noky do polévka,
peceny masovy nok,
masové noky do polévky recept,
drubeží maso,
masové noky do do polévky,
krkonošská masová směs,
masova smes s noky,
noky do polévky z kuřecího masa,
masové knedlíčky do polévky,
maso s noky,
masové gnocchi,
masové noky do polévky,
masové nočky do do polévky,
noky recept
Suroviny:
sekaná drůbeží,
vejce,
strouhanka,
koření provensálské,
Komentáře (7)