Suroviny
Porce: .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 481 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,18 g |
Tuky | 45,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 609 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bnwo
Moje poznámka
Masové noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bnwo
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 10 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 10 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 4 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 7 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 7 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 8 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 10 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 11 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 12 hodinami
Tématické fráze:
masové noky do polévky,
masový nok,
masové nočky,
masové nočky do polévky,
masove noky se špenátem,
nok masový,
masové noky do polévka,
peceny masovy nok,
masové noky do polévky recept,
drubeží maso,
masové noky do do polévky,
krkonošská masová směs,
masova smes s noky,
noky do polévky z kuřecího masa,
masové knedlíčky do polévky,
maso s noky,
masové gnocchi,
masové noky do polévky,
masové nočky do do polévky,
noky recept
Suroviny:
sekaná drůbeží,
vejce,
strouhanka,
koření provensálské,
Komentáře (7)