Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 776 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,52 g |
| Tuky | 19,23 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 147 mg |
| Sodík | 137 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 45,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle (oleji) necháme zesklovatět cibuli, poté přidáme kuřecí maso nakrájené na kousky, tymián a chvilku restujeme, podlijeme vodou (hovězím vývarem), osolíme a vaříme asi 15 minut.
Krok 2: Pak přilijeme víno a necháme 10-15 minut provařit, dochutíme solí a cukrem dle chuti. Nalijeme na talíř, vložíme zapečené toasty a podáváme.
Krok 3: Než se polévka uvaří, připravíme si toasty. Já je opékám v topinkovači, posypu nastrouhaným sýrem a dám zapéct do mikrovlnky.
Zveřejněno 10. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEAR
Moje poznámka
Cibulačka s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEAR
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 17 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 21 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 8 hodinami
Margot kuličky
Junys před 9 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 9 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 9 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 9 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 11 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 11 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 12 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 12 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 12 hodinami
Tématické fráze:
certici z kuřecího masa,
kuřecí čertíci,
tousty s kuřecím masem,
zapečené toasty s kuřecím masem,
cibulačka s masem a vejcem,
francouzká polevka se sýrem a kuřecím masem,
cibulaka s kurecim masem,
cibulačka recept,
krkonošske kuřecí maso,
recepty na cibulačka,
čertíci z kuřecího masa,
cibulacka z kuřecího vyvaru,
krkonošská cibulačka s hovězím masem,
bílá cibulačka,
cibulačka s kuřecího masa,
certici kuřecí,
krkonošská cibulačka,
krkonošská cibulačka z kuřecího masa,
tousty s kuřecím masem,
francouzská kuřecí cibulacka
Suroviny:
maso kuřecí,
cibule,
tymián,
máslo,
sůl,
cukr,
víno bílé,
voda,
toasty,
sýr nastrouhaný
Komentáře (8)
Tymián já moc nemusím, ale i tak je polévka