Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce smícháme tatarku nebo majonézu, jogurt, přidáme najemno nastrouhané okurky, cibuli nakrájenou nadrobno, promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 13. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Upravená tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkP8
Moje poznámka
Upravená tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkP8
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 15 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
tatarka recept,
tatarka z jogurtu,
helmanz.cz,
helmanz,
tatarka light,
helmanz cz,
helmanz recepty,
wwwhelmanzcz,
tatarka z bílého jogurtu,
www helmanz cz.,
recept domaci tatarka,
domácí tatarka podle pohlreicha,
recept majoneza light,
domácí tatarka,
www,helmanz.cz,
www helmanz.cz,
tatarská omáčka helmanz,
recept tatarka,
domácí tatarka podle polreicha,
tatarka z mlíka
Suroviny:
tatarská omáčka,
jogurt bílý,
okurky sterilované,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (11)