Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 875 kJ / 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,11 g |
Tuky | 30,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 571 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 137,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Caramel Croissant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3jRO
Moje poznámka
Caramel Croissant
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3jRO
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makronky Danča
Malickakucharka před 26 minutami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 1 hodinou
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 2 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 2 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 4 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 5 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 12 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 14 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 15 hodinami
Tématické fráze:
croissant recept,
crossanty podle ládi hrušky,
croissant,
recept na croissant,
recepty na moučníky,
recept croissant,
láďa hruška karamelový koňak,
tiramisu podle ládi hrušky,
tvarohové croissanty,
recept na croissanty,
recepty ládi hrušky karamelový konak,
croisant recept,
tiramisu recepti,
croisant lada hruška,
recepty vaření s nigellou karamel,
nigella lawson recepty,
recepty croissant,
láda hruška croassant,
plněný croissant,
sladký croissant
Suroviny:
croissant,
cukr,
voda,
smetana,
bourbon,
mléko,
vejce
Komentáře (4)