Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 305 kJ / 1 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,52 g |
Tuky | 148,98 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 22,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček si nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme. Dáme na pekáček, přidáme nasekaný česnek, protlak, sladkou papriku, nakrájené žampiony, cibuli nakrájenou na kostičky. Vše promícháme, nejlépe rukou, aby bylo maso celou směsí dobře obalené.
Krok 2: Takto připravené v pekáčku posypeme podle toho, kolik kdo snese čili kořením, zalijeme cca 1 a půl deci vody, přikryjeme poklicí, nebo alobalem a pečeme na 190°C 1 hodinu.
Krok 3: Pak alobal (poklici) odstraníme a pečeme ještě půl hodiny. Upečený bůček vyndáme a šťávu zahustíme malou lžičkou hladké mouky, rozmíchanou v trošce vody (není nutné).
Zveřejněno 22. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Katovy bůčkové špalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9p8Z
Moje poznámka
Katovy bůčkové špalky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9p8Z
Nejnovější recepty
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 46 minutami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 1 hodinou
Krkonošské fazole
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 2 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Květákový nákyp
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 8 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 13 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 17 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 17 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 17 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 18 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 20 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 20 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 23 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Tématické fráze:
katův špalek,
recepty z vepr.bucku,
katovy spalicky,
menu z vepř. bůčku,
jak připravit bůček,
katovy kostky,
bučkové recepty,
katovské špalky,
katův špalek recept,
katuv spalek recepty,
co připravit z bucku,
bůčkové kostky,
buckove katuv šleh,
recepty z vepř. bůčku,
recept na katovský šleh,
kruti špalek,
katovske nudlicky recept,
krůtí špalky,
katův bůček,
katovi špalkjy
Suroviny:
bůček,
žampióny,
protlak rajčatový,
česnek,
paprika sušená sladká,
cibule,
sůl,
pepř,
koření chilli,
mouka hladká
Komentáře (50)
Toho nějakýho imaginárního "svědomí" si nevšímej, to je zase jeden/na z těch, kteří přijdou jen otraovat krásnej život na Topkách a to když dovede, tak nemá hlavně svědomí on/ona