Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 496 kJ / 836 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,57 g |
| Tuky | 36,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 337 mg |
| Sodík | 3,03 g |
| Sůl | 7,42 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený plněný krůtí řízek s nivou a paprikášem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Mr
Moje poznámka
Smažený plněný krůtí řízek s nivou a paprikášem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7Mr
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 1 hodinou
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 9 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 19 minutami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 27 minutami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 58 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 1 hodinou
Krémová česnečka
magdalenka před 1 hodinou
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 1 hodinou
Sekaná z pekárny
magdalenka před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
[email protected] před 1 hodinou
Dvojctihodné koláče ze sádla
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
plněné krůtí řízky,
smažené krůtí řízky,
krůtí prsa s nivou,
rizky plnene nivou,
krutí řízky plněné,
plněné řízky nivou,
smažený plněný řízek,
plneny kruti ryzek,
krůtí plněné řízky,
krůtí řízek,
plneny smazeny syr,
řízek s nivou,
recepty s nivou,
řízky z krůtích prsou,
krůtí prso řízky,
plněny smaženy řizek,
krůtí řízky smažené,
smažený sýr vytéká,
krůtí řízky plněné nivou,
plněné krůtí maso
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr niva,
paprikáš,
sůl,
pepř,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (10)