Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 569 kJ / 1 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,68 g |
| Tuky | 9,33 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 263,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z hrubé mouky, žloutku, mléka a soli vypracujeme těsto a necháme ho asi hodinu odpočinout.
Krok 2: Mezitím připravíme brambory (oloupat, pokrájet a uvařit).
Krok 3: Když jsou brambory uvařené, slijeme vodu do jiného hrnce, ve kterém uvaříme noky z předem připraveného a odpočatého těsta.
Krok 4: Poté smícháme brambory a uvařené noky, protřepeme a podáváme. Na talíři omastíme sádlem s dozlatova opečenou cibulkou.
Zveřejněno 11. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přesbidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv6V
Moje poznámka
Přesbidlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv6V
Nejnovější recepty
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky ze zakysané smetany
janka77 před 32 minutami
Květák z horkovzdušné fritézy
Denade před 54 minutami
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Maiya27 před 1 hodinou
Špagety s mletým vepřovým masem
jubull před 1 hodinou
Placičky z pekingského zelí
Wanilor před 1 hodinou
Hrníčkový perník
brtna před 1 hodinou
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 2 hodinami
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 2 hodinami
Bavorské vdolečky
Dieta před 3 hodinami
Tématické fráze:
přesbidlo s cibulkou,
přesbydlo,
staročeské přesbidlo,
přezbidlo,
hazidlo,
přezbydlo,
házidlo recept,
jak se vaří přesbidlo,
pres bydlo,
přesbydlo recept,
jidlo presbidlo,
brambory přes bidlo,
břesbidlo,
přez nebo přes,
recept na přesbydlo,
recept--pres bydlo,
hazidlo pres bydlo,
staročeské přesbydlo,
jak uvařit noky,
staročeské bidlo
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
žloutek,
mléko,
sůl,
sádlo,
cibule
Komentáře (17)