

Sekaná pikant
Suroviny 2 šišky
- 1,5 kg mleté maso
- 3 vejce
- 1 malá tatarka (100 ml)
- 4 polévkové lžíce chilli hořčice
- 3 stroužky prolisovaného česneku
- 1 polévková lžíce mletý kmín
- 2 polévkové lžíce solamylu
- hrst nasekané zelené petrželky
- 1 polévková lžíce sojové omáčky
- sůl
- strouhanka na zahuštění
Postup přípravy receptu
Všechny suroviny zamícháme, dobře propracujeme, na igelitovém sáčku potřeném vodou vytvoříme 2 šišky. Šišky potřeme chilli hořčicí, dáme na vysoký plech, který jsme potřeli sádlem (olejem) a podlejeme troškou vody.
Pečeme na 180°C do červena, na spodní mřížce, během pečení poléváme výpekem z masa. Podáváme s bramborovou kaší nebo chlebem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Sekaná pikant
-
Je výborná!
dělala jsem ji dnes k večeři a odměnou mi byly pochvaly a vylízané talíře
Děkuji za inspirativní recept
Jen jsem nesehnala zatím chilli hořčici, tak jsem musela dát dijonskou :) -
Povedená "sekačka"
-
Afinka11:Díky a jsem ráda, že sekaná chutnala
-
Sekanou jsem včera upekla a je skutečně vynikající. Děkuji a dávám bodík
-
Díky všem za bodíky
-
EVI VYPADA KRASNE
UDELALA JSEM NADHERNE VONI TAK SI MYSLIM ZE BUDE I DOBRA POSILAM BODIK
-
Tuhletu dobrotu urcite vyzkousim
+10
-
-
Evo, sekaná vypadá dost dobře a jistě bude i dobře chutnat. Dávám 6.boda
-
Recept si ukládám a nejspíš zítra vyzkouším.
-
-
S tatarkou jsem ještě sekanou nepekla. Ukládám si a vyzkouším. Ale jinak sekanou milujem. Dávám bodík
-
krásná, a jistě i moc dobrá sekaná
Ukládám
+1