Sekaná pikant

eva hubova Kuchařka: eva hubova

Doba přípravy: 1,5 hodiny 2 šišky Mleté maso 13 názorů

Suroviny

1,5 kg mleté maso
3 vejce
1 malá tatarka (100 ml)
4 polévkové lžíce chilli hořčice
3 stroužky prolisovaného česneku
1 polévková lžíce mletý kmín
2 polévkové lžíce solamylu
hrst nasekané zelené petrželky
1 polévková lžíce sojové omáčky
sůl
strouhanka na zahuštění
Recept si zatím oblíbilo 29 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny zamícháme, dobře propracujeme, na igelitovém sáčku potřeném vodou vytvoříme 2 šišky. Šišky potřeme chilli hořčicí, dáme na vysoký plech, který jsme potřeli sádlem (olejem) a podlejeme troškou vody.

  2. Pečeme na 180°C do červena, na spodní mřížce, během pečení poléváme výpekem z masa. Podáváme s bramborovou kaší nebo chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 386 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sekaná pikant

Tématické fráze: pikantní sekaná pikantní sekaná recept top recepty sekana sekaná sekaná s hořčicí pikant sekaná recept sekaná šiška sekaná recepty recept na pikantní sekanou dobrá sekaná sekaná s tatarkou pikant.cz zahuštění sekané recept na pikantní kuřecí roládu recept pikantní sekaná sekaná pikantní pikantní sekaná recepty domácí pikantní sekaná siska ze sekane

Zapomněl/a jsem heslo