Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 975 kJ / 2 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,88 g |
Tuky | 114,37 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 5,91 g |
Sůl | 14,60 g |
Sacharidy | 176,40 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE7W
Moje poznámka
Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE7W
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 46 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 2 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 3 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 4 hodinami
Tématické fráze:
ječné kroupy recept,
kroupy recepty,
ječné kroupy střední recept na vaření,
ječné kroupy recepty,
kingel,
kroupy,
kroupy recept,
recepty z krup,
nejlepší recepty z krup,
kroupy zelí,
jak uvařit ječné kroupy,
jecne kroupy,
recepty z ječných krup,
pokrmy z krup,
zelí kroupy,
recept ječné kroupy,
střední kroupy,
kroupy střední,
kroupy a zelí,
ječné kroupy střední
Suroviny:
plecko vepřové,
slanina anglická vcelku,
zelí kysané,
kroupy ječné,
okurky sterilované,
cibule,
cukr,
bobkový list,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Ještě jednou děkuji.