Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omeleta s medvědím česnekem

Vaječná omeleta je snídaně šampionů, pozdní svačina i večeře „co dům dal“. Je nadýchaná, šťavnatá a dá se připravit na desítky způsobů. Na jaře do ní přidejte posekaný medvědí česnek, kopřivy či jiné jarní bylinky.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 943 kJ /
464 kcal
Bílkoviny29,79 g
Tuky29,76 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy19,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listy cesnaku umyjeme, osušíme, posekáme, hodíme zvädnúť na olej, poprášime čiernym korením. Krok 2: Žĺty vymiešame s múkou, osolíme, pridáme smotanu a sneh z bielkov. Krok 3: Zalejeme cesnakové listy, stlmíme teplo a necháme stuhnúť. Krok 4: Podávame na raňajky, alebo ľahkú večeru.

TIP: Medvědí česnek - nejlepší recepty

Zveřejněno 26. 3. 2011

Poznámka autora magdalenka

Omelety každý z nás určite robieva, toto pridávam ako inšpiráciu pre tých, ktorí majú veľa medvedieho cesnaku...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYr5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYr5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tohle by nám chutnalo, jen kdybych disponovala medvědím česnekem, a v lese ho najít asi nesvedu, tobě letí bodík:-K

... u nás je to skoro ako v Afrike...:-D

magdalenka::-D:-D tak to je tým povetrím ,že je u vás teplejšie;-):-?:-D:yes::yes:no,dívala jsem se u Gymlu,ani tam nie je;-):-D:yes: počkám...treba vzíde;-):-D

rebuš, do F,M. to máš ďaleko? Na hradnom kopci vlani rástol, jedna radosť, u vás vo V.M. som ho nehľadala, tak neviem. Ale nezabudni, že my sme na juhu, v teplejšej oblasti, u nás všetko rastie skôr...

Magduška,kde furt berieš toho medveďa:-O:-? u nás toto nie je:-//
jinak to vypadá na velikouz dobrůtku;-):-p:yes:
já mám jen sušený..a to asi nebude ono:-S

:yes::-p, ale můj "medvěd";-) se ještě schovává, nechce ven:-O, s omeletkou vyzkouším:yes::-p

Ahoj, ja toho cesnaku mám okolo plno a už ma nenapadá veľa vecí, na čo ho upotrebiť v rámci jarnej očisty. Polievka, akú robievam, tu už pridaná je...teraz varím boršč, tak ho tam idem nasekať tiež. (My budeme zdraví...:-D)

Děvče, co já budu dělat dřív, až konečně ten česnek vyleze, to netuším:-8:-)) Tolik ho nemám :-8:-)

Magdalenko, Ty provokuješ:-)), já už se na něj moc těším !
V omeletě je výborný a máš krásnou fotku a bodík:yes::-)+

Magdi - mňam, vidím to na víkend s medvědím česnekem :-D;-):-p:-p:yes:

Tématické fráze:
omeleta s medvědího česneku, cesnekove listy, recept s medvědím česnekem, babicovy dobroty z 26.03.2011, amoleta s medvědí česnek, co s medvědím česnekem, langoše s medvědím česnekem, recepty olej s česnekem medvědím

Suroviny:
vejce, mouka polohrubá, smetana, olej, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu