Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 390 kJ / 4 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,69 g |
| Tuky | 198,52 g |
| Vláknina | 19,25 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 546 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 503,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový mramor s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pND
Moje poznámka
Smetanový mramor s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9pND
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 27 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 29 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 47 minutami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 4 hodinami
Tématické fráze:
smetanový dort s broskvemi,
mramor - recept,
mramor recept,
koláč mramor,
jak se dělá mramor na dort,
dort mramor,
mramor.cz,
lehky smetanovy dort s broskvemi,
jak udělat krásný mramor,
jak udelat mramor na dort,
mramor .cz,
pečivo mramor,
mramor cz,
jak udelat mramor,
smetanový koláč s broskvemi,
smetanovy moucnik s broskvi,
mramor na dort,
dorty mozek,
zákusek, konzervované broskve
Suroviny:
vejce,
cukr,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
voda,
kakao,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
broskve v mírně sladkém nálevu,
cukr vanilkový,
cukr
Komentáře (22)