Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 967 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,06 g |
Tuky | 74,70 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 204,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořské brambory se šalvějí a černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYyx
Moje poznámka
Středomořské brambory se šalvějí a černými olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYyx
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
středomořske recepty,
brambory se šalvějí,
recepty se šalvějí,
brambory na šalvějí,
brambory s olivami,
šalvej brambory,
treska černá,
salvejove brambory,
středomořské zapečené brambory,
brambory na 1000 zpusobu,
šalvěj na brambory,
šalvěj recepty,
šalvěj,
zapečené středomořské brambory,
recept se šalvějí,
quiche s šalvějí,
recept kure na stredomorsky zpusob,
brambory s olivama,
brambory zapečené se šalvějí,
zapečené brambory se šalvějí
Suroviny:
brambory rané,
olivy černé,
šalvěj sušená,
olej olivový,
ocet vinný bílý,
pepř,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (16)
Děkuji všem za tolik bodů a uvařte si už taky někdy někdo něco, co vkládám...
ukládám a brzo pošlu fotečku, bod dávám už teď
recept - ak vždy