Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 773 kJ / 5 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,00 g |
Tuky | 224,00 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 761,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3y
Moje poznámka
Kefírový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3y
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 1 hodinou
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 3 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 1 hodinou
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 5 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 9 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 9 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 10 hodinami
Tématické fráze:
kefírová buchta s ovocem,
kefírový koláč s citronovou polevou,
kefírový moučník,
buchta s višněmi,
vláčná kefírová buchta,
recepty z kefíru,
kefírová buchta s višněmi,
moučník věnec,
buchta ze zakysaného podmáslí,
kefirovka dvoubarevna,
buchta věnec,
buchta z podmáslí s citronovou polevou,
zdravá buchta z kefíru,
kolac kefirovy s citronovou polevou,
kefírovka s citronovou polevou,
kefirovy rez s citronovou polevou,
kefírový,
věnec moučník,
rychle kefirove buchty,
kefírový perník mramorovaný
Suroviny:
cukr,
mouka polohrubá,
olej,
kefír,
kakao,
prášek do pečiva
Komentáře (6)